BİTLİS / MERKEZ - Hatuniye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Okulumuzu Kazanan Öğrencilerin Dikkatine!

Kayıt İçin Gerekli Evraklar

1- Ek-1 Belge: Ailenin bir önceki mali yıla ait yıllık gelir toplamından fert başına düşen net miktarın, içinde bulunulan mali yılın Merkezî Yönetim Bütçe Kanunu'nda belirtilen Millî Eğitim Bakanlığı okul pansiyon ücretinin en azının 4 (dört) katını geçmemesi kaydıyla maddi imkânlardan yoksun bulunmak. Ailenin 2022 senesi yıllık gelir toplamından fert başına düşen toplam miktarın 2023 Mali Yılı için tespit edilen 46.000,00 (kırkaltıbin) TL'yi geçmemesi gerekir. Aile gelirinin tespitinde ailenin 2022 yılında elde ettiği tüm gelirleri esas alınacaktır.

2- Sağlık Raporu (Rapora''Pansiyonda Kalmasında Sakınca Yoktur'' ibaresi yazılacak.)

3- Top Kâğıt (2 Adet).

Not 1: Yukarıda istenen belgeler eksiksiz bir şekilde 21.08.2023-15.09.2023 tarihleri arasında veliyle beraber kayıt esnasında okula teslim edilecektir.

Not 2: Pansiyon talep etmeyen öğrencilerimiz 3. Maddede istenen belgeleri getirmeleri yeterlidir.

Not 3 : Aşağıdaki evrarlar okulda doldurulacaktır.

* Bilgiformu

*Pansiyon demirbaş eşya taahhütnamesi