BİTLİS / MERKEZ - Hatuniye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Hatuniye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Adres
Gazibey Mah. Velibağ Sok. No 117 Hatuniye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Bitlis/Merkez
Vizyon
Vizyonumuz Okuyan, Araştıran, Akla ve bilime inanan, Üreten ve üretmekten zevk alan, Önce kendine, Sonra tüm insanlığa saygı duyan, Çevresine karşı duyarlı, Paylaşmayı bilen, Türkiye Cumhuriyeti’ne, Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı, Her biri Mustafa Kemal olmayı hedefleyen, Öğrenciler yetiştiren Bir okul olmaktır.
Misyon
Misyonumuz Biz, Bitlis Hatuniye Kız anadolu İmam Hatip Lisesi çalışanları, Öğrencilerimiz var olduğu için buradayız. Bütün çalışmalarımız onlar içindir. Biz birbirimize ve kendimize güvenir, Ortak çalışmaktan zevk alırız. Yeniliğe ve değişime inanır, Rakip olarak kendimizi görürüz. Her gün daha iyiye ulaşmayı hedefleriz. Biliyoruz ki ; İyi yetiştirilmiş her öğrenci, Geleceğimizin garantisidir. Bu sebeple; Öğrencilerimize inanır, güvenir Ve gücümüzü, Sevgiden alırız.
Kütüphane Kitap Sayısı :1900
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Başlama Saati :08:30 Bitiş Saati : 15:50
Arapça İngilizce
Yarım saat arayla kalkan Şehir İçi minibüsleriylede ulaşım sağlanabilir.
Bitlis/Merkez
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Çarşı merkezine yürüyerek 10 dakika uzaklıktadır ayrıca yarım saat arayla kalkan Şehir İçi minibüsleriylede ulaşım sağlanabilir.