BİTLİS / MERKEZ - Hatuniye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ekm

2023/2024 Sene Başı Akademik Takip Komisyonu Toplantısı Yapıldı.

Ekm

Hedef Yks koordinatörümüz Oğuzhan Boyraz tarafından 23 öğretmenin tam katılımıyla Hedef Yks Tanıtım sunumu gerçekleştirildi.Okul Müdürü Nafiz Uğurlu'nun başkanlığında gerçekleşem toplantıda yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verildi. HEDEF YKS Koordinatörümüz tarafınfan Projenin amacı, proje kapsamında ne tür çalışmaların yürütüldüğü ve okulumuzda yapılması planlanan etkinliklere dair bilgiler verildi.

Ekm

17 Ekim 1951 tarihinde eğitime başlayan, Milletimizin kadim geleceğinde var olup manevi geleceğini de şekillendirmekte öncülük eden İmam Hatip Okulları'nın açılışının yıl dönümünü okulumuzun konferans salonunda kutlandı

Ögretmen ve ögrencilerin katkılarıyla hazırlanan program Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Okulumuz ögrencileri tarafından tiyatro ve oratoryo gösterisi yapıldı. Şiir ve İlahilerle programa katkı sağlandı.

Okul müdürümüz Nafiz UĞURLU'ya günün anlam ve önemini belirten konuşmasından dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Peygamber efendimizin dünyaya teşrifi dolayısıyla Rebiyul evvel ayının 12. günü idrak edilen Mevlid Kandili okulumuzda kutlandı. Öğrenci ve öğretmenlerimizin katkısıyla hazırlanan program okulumuz konferans salonunda yapıldı. Program Kur'an-ı Kerîm tilaveti ile başladı. Öğrenciler tarafından orotoryo gösterisi yapıldı ve mevlid okundu . Okul müdürümüz Nafiz Uğurlu günün anlamı ile ilgili kısa bir konuşma yaptı .

Tüm İslam Âleminin Mevlid Kandilini kutluyoruz.

Eyl

2023 -2024 eğitim öğretim yılı öğretmenler genel kurul toplantısı yapıldı.

Eyl

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2023-2024 eğitim öğretim yılı mesleki çalışma döneminin başlaması dolayısıyla Eğitim Bilişim Ağı (EBA) canlı yayınında biz öğretmenlere hitap etti.Hatuniye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak programa katıldık.

Haz

Okulumuzda ‘’İmam Hatip Buluşmaları’’ kapsamında bir program gerçekleştirdik. Sayın Müdürümüz Nafiz UĞURLU, açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Ardından programızı ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Emin KORKMAZ, günün önemiyle ilgili konuşma yaptı.Okul Tanıtım sinevizyonumuz ve şiir dinletileriyle devam eden  programımızda ‘Misal-i Alem Sergisi’ öğrencilerimize ve ziyaretçilerimize sunulmuştur.Programımıza katılım sağlayan İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ Sayın MEHMET EMİN KORKMAZ'A,Din Öğretim şube müdürümüz SELMA MEDENİ ASLANLI'ya,Okul Müdürlerimize ve Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Mayıs ayının  ilk haftası, trafik bilincini oluşturmak, maddi ve manevi kayıplarımızın önüne geçmek ve trafik konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla "Trafik ve İlk Yardım Haftası" olarak kutlanmaktadır. Bütün öğrencilerimizi  trafik konusunda daha duyarlı davranmaya, karşılıklı saygı çerçevesinde belirlenmiş kurallara riayet etmeye davet ediyor, kazasız günler temennisiyle tüm öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin "Trafik ve İlk Yardım Haftası"nı kutluyoruz.

Ock

Özellikle dünyadaki enerji kaynaklarının ciddi oranda azalmaya başlamasıyla birlikte enerji tüketimi konusunda bilinçlenmek, enerji tasarruf için yapılabilecekleri açıklamak, gereksiz enerji kullanımının önüne geçmek ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için farkındalık videosu izletildi.

Ekm

Okulumuz öğrencileri afetlere farkındalık hakkında bilgilendirme çalışması yapıldı afet esnasında yapılması gereken işlemler tiyatro ve gösteriler şeklinde anlatıldı

Ekm

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed s.a.v Efendimizin Doğumu Münasebetiyle Hatuniye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Olarak Mevlid Programı Gerçekleştirdik.

May